27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Spor Aziz Yıldırım: Kazanan Fenerbahçe olsun

Aziz Yıldırım: Kazanan Fenerbahçe olsun

Aziz Yıldırım, Ali Koç'a destek ve tebrik mesajı ile Fenerbahçe camiasına seslendi. Kazananın her zaman Fenerbahçe olmasını diledi ve geleceğe umutla baktığını vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aziz Yıldırım: Kazanan Fenerbahçe olsun

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Destek ve Tebrik Mesajı

Aziz Yıldırım'ın seçimde Ali Koç'a karşı aldığı yenilgi sonrası yaptığı açıklamada, Fenerbahçe camiasına destek ve tebrik mesajları iletti.

"Kazananın Her Zaman Fenerbahçe Olmasını Temenni Ediyorum"

Aziz Yıldırım, taraftarlara hitaben yaptığı açıklamada, kazananın her zaman Fenerbahçe olmasını dilediğini belirtti ve yeni dönemde Ali Koç ve yönetimine başarılar diledi.

Destekler İçin Teşekkürler

Seçim sürecinde kulüp üyeleriyle bir araya gelerek destek arayışında bulunduklarını ifade eden Yıldırım, tüm Fenerbahçe derneklerine, kongre üyelerine, gönüllü çalışanlara ve taraftarlara teşekkürlerini iletti.

Fenerbahçe'nin Geleceği İçin Umutsuz Değilim

Kendisi ve ekibinin Fenerbahçe için önemli bir ivme yarattığına inandığını vurgulayan Yıldırım, kulübün bu ivmeyi değerlendirmesini ve şampiyonluklara ulaşmasını umut ettiğini belirtti. Kendisinin ve takımının da her zaman Fenerbahçe'nin yanında olacağını sözlerine ekledi.

Bir Fenerbahçe Taraftarı Olarak

Son olarak, Fenerbahçeli çocukların üzülmemesi temennisinde bulunan Aziz Yıldırım, tüm camiayı saygıyla selamladı ve taraftarlık duygularının her zaman devam edeceğini belirtti.

Aziz Yıldırım'ın açıklamasında şunları kaydetti: 

"Büyük Fenerbahçe Taraftarına,

Bundan yaklaşık 3 hafta önce, ben ve arkadaşlarım her şeyden çok sevdiğimiz kulübümüzü yönetmeye talip olduk.

Süreç boyunca binlerce kongre üyemize dokunduk, onların sorunlarını dinledik, duygularına tercüman olduk.

Dün gerçekleşen olağan seçimli kongrede, Sayın Ali Koç ve yönetimi üyelerimizin oylarıyla göreve getirildi. Kendilerine yeni dönemde gönülden başarılar diliyorum. Kazanan, her zaman temenni ettiğimiz gibi Fenerbahçe olsun.

Bu süreç boyunca desteklerini esirgemeyen tüm Fenerbahçe derneklerine, bizlere destek olan ya da olmayan tüm kongre üyelerimize, dünyada eşi benzeri olmayan taraftarlarımıza, özverilerini bir an bile eksik etmeyen gönüllü çalışan dostlarımıza, ÇOCUKLARA, gençlere ve kulübümüze teşekkür ederim.

Şahsım ve arkadaşlarım, 3 hafta önce aday olarak, Fenerbahçe’deki ölü toprağını kaldırdığımıza ve kulübümüze değerli bir ivme kazandırdığımıza inanıyoruz. Dilerim Fenerbahçe bu ivmeyi iyi değerlendirir ve özlemle beklediğimiz şampiyonluklara bir bir ulaşırız. Bizler de bu yolda, bu camianın bir taraftarı olarak takımlarımızın daima destekçisi olacağız.

Fenerbahçeli çocukların üzülmemesi dileğimle,

Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Aziz YILDIRIM"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzobarik Sırt Etkisiyle Ortaya Çıkan Sıcaklık Değişimi Tartışma Yarattı!

İzobarik Sırt Etkisiyle Ortaya Çıkan Sıcaklık Değişimi Tartışma Yarattı!